Un agent de policia del Vendrell.

L'Ajuntament i la policia del Vendrell acorden un increment del preu de les hores extra

Era una de les reclamacions que feien els sindicats policials

L'Ajuntament del Vendrell votarà al ple del pròxim dilluns 25 d'octubre una modificació puntual de l'annex de la policia local del conveni col·lectiu. Segons ha explicat el regidor d'Hisenda, Baltasar Santos, es tracta d'un acord per incrementar el preu de les hores extra que es fan al cos.

Aquesta era una de les reclamacions que es feien des dels sindicats policials, junt amb altres com una reducció de l'interinatge. Santos ha afirmat que l'increment del preu de l'hora extra «és el primer acord» que s'ha obtingut en la negociació amb els sindicats. Es tracta d'un increment «basat en criteris de mercat i segons el que es paga en altres ajuntaments», ha afegit.

Partida de 50.000 euros

Des del govern local apunten que acords com aquest han permès posar en marxa el Pla Especial de Millora de la Convivència i la Seguretat. El pla es va posar en marxa fa unes setmanes, per combatre aspectes com els 'botellots', la inseguretat al carrer o el control dels patinets elèctrics.  

Precisament al ple d'aquest dilluns també es presentarà una modificació de crèdit per destinar 50.000 euros a gratificacions de la policia local. Santos ha explicat que la partida per a les hores extra estava ja esgotada i aquests diners es destinaran a aquesta finalitat i a d'altres relacionades amb la policia.