Agents de la policia local del Vendrell.

L'Ajuntament del Vendrell anuncia un reforç de la plantilla de la Policia Municipal

El consistori assegura que es vol eliminar «la temporalitat»

L'Ajuntament del Vendrell ha anunciat un reforç de la plantilla de la Policia Municipal de cara a l'estiu, així com un pla per eliminar «la temporalitat» al cos policial. El consistori ha fet una convocatòria per a un concurs d'oposició lliure pel qual s'han rebut més d'un centenar de sol·licituds.

La convocatòria ha de servir per reforçar la plantilla amb vuit agents, que faran una formació obligatòria de 120 hores durant el mes de maig. Aquest 2021 també està prevista la convocatòria de nou places de carrera d'agent de la Policia Municipal, així com aprovar una nova oferta pública per cobrir les vacants produïdes l'any 2020. També es preveu convocar una plaça de sergent i una plaça de cap d'unitat administrativa mitjançant el procediment de promoció interna.

«Reforçar la seguretat»

Des de l'Ajuntament asseguren que amb aquest reforç de la plantilla «es pretén dotar de més qualitat l'ocupació del col·lectiu de Policia Municipal i reforçar la seguretat del municipi». Justament aquest dimarts 20 d'abril es va fer una reunió entre els cossos policials, els responsables polítics i comerciants del municipi per buscar solucions a l'augment de robatoris que s'han detectat els últims mesos.