La caserna dels Mossos del Vendrell.

L'Ajuntament del Vendrell té pendent un conveni amb els Mossos per usar les seves garjoles

Luz Ramírez puntualitza que la policia local no té actualment garjoles, sinó que són «àrees de custodia»

L'Ajuntament del Vendrell ha respost a les crítiques que va fer ahir dimecres 24 de febrer el sindicat de funcionaris CSIF sobre l'estat de les garjoles que hi ha a la comissaria de la Policia Municipal. El sindicat apuntava que aquestes presenten un estat «deplorable» i que no compleixen les mesures de «seguretat, protecció i ventilació» requerides. 

La regidora de Governació, Luz Ramírez, ha respost que actualment a la comissaria de la policia local «no hi ha garjoles». «El que hi ha són àrees de custòdia habilitada, unes instal·lacions de seguretat temporals on els detinguts s'hi estan durant curts períodes de temps abans que se'ls prengui declaració», ha afirmat Ramírez. Per això, puntualitza que no es poden considerar «garjoles».

Conveni amb els Mossos

La regidora també ha explicat que hi ha pendent la firma d'un conveni entre el consistori i els Mossos d'Esquadra perquè la policia local porti els seus detinguts a les garjoles que els Mossos tenen a la seva comissaria del Vendrell. «Fa temps que hi estem al darrere i esperem que el protocol ja estigui enllestit abans de l'estiu», ha conclòs Ramírez.