Una de les destrosses que hi ha a la platja del FrancĂ s.

L'estat d'alarma deixa en suspens les obres per arreglar els desperfectes del temporal Glòria al Francàs

Els treballs estaven previstos per abans de la Setmana Santa

Les obres per arreglar els desperfectes que el temporal Glòria va ocasionar a la platja del Francàs van quedar en suspens des que es va decretar l'estat d'alarma, el passat 15 de març. Les obres estaven previstes per abans de la Setmana Santa, però el confinament i l'aturada de l'activitat van impedir que es fessin els treballs.

La regidora de Platges de l'Ajuntament del Vendrell, Bàrbara Peris, ha avançat a TarragonaDigital  que demanaran a Costes que els treballs es facin abans que comenci l'estiu, encara que sigui una incògnita la manera com es viurà la temporada alta al municipi. 

Destrosses i manca de sorra

El temporal Glòria va deixar diversos desperfectes a la zona del FrancĂ s, especialment entre el cĂ mping i la reserva marina de Masia Blanca. La força de l'aigua va malmetre algunes zones enrajolades per on passen els veĂŻns, i va deixar mig penjats alguns blocs de formigĂł. Des de la regidoria es va optar per retirar les casetes de vigilĂ ncia dels socorristes, que encara no s'han pogut tornar a posar.

Igualment, aquesta Ă©s la zona mĂ©s afectada per la manca de sorra. Aquesta setmana, que tambĂ© hi ha hagut temporal de mar, tot i que de menor impacte, una part del FrancĂ s s'ha tornat a quedar sense platja. Tot i això, des de la regidoria de Platges encara no saben si es demanarĂ  que es reposi la sorra com es fa abans de cada estiu, ja que sĂłn partidaris d'una recuperaciĂł mĂ©s natural de la platja.