Andrea Motis.

Albinyana acull l'acte comarcal de la Diada, amb un concert d'Andrea Motis i una exposició sobre Perucho

La glossa anirà a càrrec del president del Consell Comarcal, Joan Sans

L'acte comarcal de la Diada Nacional de Catalunya del Baix Penedès es farà aquest 2021 a Albinyana. L'esdeveniment, que és itinerant, recala enguany en aquesta població de l'interior de la comarca, i dona protagonisme a Joan Perucho.

El divendres 10 de setembre, a les 19.30 hores, s'inaugurarà a la sala polivalent de l'escola vella una mostra sobre l'escriptor. La mostra es titula 'Joan Perucho, creació, imaginació i bon gust' i està relacionada amb el centenari del seu naixement, que es va complir el 2020. L'escriptor barceloní va estar vinculat durant molt de temps a Albinyana, on hi va adquirir una casa

Concert d'Andrea Motis

Un altre dels plats forts serà el concert que farà el mateix divendres l'Andrea Motis Trio a les 21.00 hores a l'escola Joan Perucho. Les entrades es poden reservar al mail diadacomarcalalbinyana@gmail.com. Just abans es farà la glossa institucional, que anirà a càrrec del president del Consell Comarcal, Joan Sans.

El dissabte 11 hi haurà el tradicional acte al cementiri vell d'Albinyana, davant la fossa comuna, per homenatjar les víctimes de la Guerra Civil. Serà a dos quarts de deu del matí quan es farà una ofrena floral i el Cant dels Segadors. Josep Maria Guitart farà l'acompanyament musical.