El mapping nadalenc d'Albinyana.

Albinyana enceta les festes de Nadal amb un mapping a la plaça Major

També s'han obert les inscripcions per al concurs de pessebres

Albinyana va encetar aquest passat diumenge 19 de desembre les festes de Nadal amb un mapping que es va fer a la plaça Major. El mapping formava part del programa d'actes '100 + 1 i seguim', sobre el vincle del poble amb Joan Perucho. Es pot veure en aquest enllaç a YouTube.

El mateix diumenge es van celebrar els actes solidaris a favor de la Marató de TV3. A Albinyana es va fer una caminada popular, un contacontes i el mateix mapping. L'import que es va recaptar va ser de 291,50 euros.

Concurs de pessebres i recollida de cartes

La regidoria de Cultura ha tornat a convocar el Concurs i la Mostra infantil de Pessebres. Les inscripcions es poden fer fins al 28 de desembre al mail nadalalbinyana2021@gmail.com o al telèfon 977 68 78 18. El jurat estarà format per membres del Grup Pessebrista del Vendrell.

El diumenge 2 de gener serà el dia que els infants d'Albinyana podran entregar les cartes als missatgers reials. Els patges estaran al Centre de Serveis de la Gent Gran de les Peces a partir de les onze del matí. Els reis passaran a repartir els regals a les cases el dia 5 de gener.