El drac Nyctalus Albinyanensis.

Albinyana ja té a punt una Festa Major «segura i diferent»

L'assistència a bona part dels actes s'ha de fer amb una reserva prèvia

Albinyana celebra del 20 al 24 d'agost una Festa Major «diferent, segura i ben diversa», a diferència del passat 2020, quan es va decidir no fer-la. Enguany s'ha treballat per poder fer una celebració amb totes les mesures de seguretat necessàries per contenir el coronavirus.

Bona part dels actes tenen un aforament limitat i necessiten una reserva prèvia, que es pot fer al mail festesalbinyanaagost2021@gmail.com. El repic de campanes del divendres a les 14.00 hores marcarà l'inici de la festa. Aquest primer dia comptarà amb un espectacle d'humor a càrrec de Guillem Estadella i Tian Lara a la pista de l'escola Joan Perucho.

Dissabte 21 d'agost

El dissabte 21 es faran les matinades amb els grallers Tocats de Canya, la processó i l'ofici solemne en honor a Sant Bartomeu. A les 13.00 hores la Sam Blues Band oferirà un concert vermut a la Societat Recreativa. A les 19.00 hores, la pista de l'escola acollirà un espectacle infantil amb Pep Callau i els Pepsicolen.

El Nyctalus Albinyanensis tindrà el seu moment a les 21.00 hores, amb un espectacle de foc que es farà al davant de la Cooperativa Agrícola. Tot seguit hi haurà un concert de l'Orquestra La Chatta a la pista de l'escola Joan Perucho. Aquests dos actes necessiten reserva prèvia.

Diumenge 22

El diumenge al matí es farà la campanya 'Mulla't per l'esclerosi' a la piscina municipal. A les 19.30 hores se celebrarà la primera edició del festival de poesia Fantàstic, al pati de l'escola vella. La cantada d'havaneres amb Neus Mar, a l'escola Joan Perucho, tancarà la jornada a les 22.00 hores.

L'últim acte tindrà lloc el dimarts 24 d'agost, amb la presentació del nou llibre de Marc Casellas 'Albinyana i les Peces a l'edat moderna'. Es farà a la Societat Recreativa a les 20.00 hores i comptarà amb la presència de l'autor i de l'historiador Joan Latorre.