Jugadors del CF Calafell entrenant en un parc.

L'alcalde reclama al CF Calafell que deixi de fer «teatre» i els acusa de «polititzar» el cas

Ramon Ferré afirma que el club és «inviable econòmicament»

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha reclamat als integrants del Club de Futbol Calafell que «deixin de fer teatre». Ferré fa referència a l'intent de l'equip de futbol d'entrenar al camp municipal Juan de los Ríos, que va ser impedit per la policia. També als entrenaments que els jugadors estan fent a les pistes d'atletisme del Parc del Vilarenc o al carrer.

El batlle ha apuntat que el club calafellenc ja sabia que el dia 15 d'agost finalitzava el termini perquè abandonés les instal·lacions del camp. Per això van canviar el pany del seu local, que ara passarà a formar part de l'Escola de Futbol. «La policia local i els Mossos hi eren per fer complir les resolucions municipals i evitar qualsevol acte de força», ha afegit Ferré.

Ferré afirma que el club és «inviable econòmicament»

Des del govern local demanen al club que deixin de banda «les 'performances'» i han avisat que les pròximes setmanes les entitats atlètiques començaran a usar el Parc del Vilarenc. Pel que fa al motiu del conflicte, la unificació dels quatre clubs de futbol de Calafell, Ferré ha remarcat que és «un projecte sòlid i coherent».

Per això pensa que era una bona oportunitat pel club de «tancar una etapa» i integrar-se al projecte. L'alcalde ha reiterat que el CF Calafell «és inviable econòmicament» i que el seu projecte esportiu «és inconsistent». «El 85% de jugadors és de fora del municipi i en algunes ocasions no han pogut presentar una alineació completa», ha afegit el batlle. 

Amb aquest enfrontament, l'Ajuntament avisa que no es fa responsable «de res del que passi a partir d’ara». Ramon Ferré també ha acusat el club i els partits de l'oposició de «polititzar» l'assumpte. En aquest sentit, ha retret als altres partits que no lluitin «amb la mateixa empenta» per salvar entitats centenàries «com la Confraria de Pescadors»

Preparant l'inici de temporada

Mentrestant, des del CF Calafell segueixen entrenant en espais públics per preparar l'inici de temporada a tercera catalana. Aquest cap de setmana faran el seu primer partit amistós al camp del Roquetes, i la competició oficial començarà el 18 de setembre. El club està en converses amb entitats d'altres municipis per poder disposar d'un camp per jugar els partits com a local.