Regidors del PSC al primer ple del nou mandat.

L'alcalde del Vendrell delega funcions entre els regidors del PSC

El ple del cartipàs es preveu que es faci durant la primera quinzena de juliol

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ja ha delegat les primeres funcions entre els diferents regidors de l'equip de govern. De moment, Martínez ha repartit les carteres dels regidors del grup socialista, mentre ell segueix fent-se càrrec de la resta fins que no quedi completament tancat l'equip de govern. També queda pendent veure quines funcions acaba tenint el regidor de l'AVP, Seve Galván.

Pel que fa als regidors socialistes, RTV el Vendrell ha informat que Cristian Soriano serà el regidor de Festes, Polítiques de Gènere, Igualtat i Participació Ciutadana, Sílvia Vaquero ocuparà la regidoria d'Educació, Baltasar Santos tindrà la cartera d'Hisenda, Persones i Secretaria, Rubén Gràcia es fa càrrec de Joventut, Infància i Informàtica, Núria Rovira ocuparà la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Montserrat Martín es fa amb la cartera de Serveis Socials, Salut i Gent Gran, i Alfons Herrera serà el regidor d'Aigües, Neteja de Carrers i Via Pública.  

A l'espera de futurs pactes

Kenneth Martínez ha explicat a aquest mitjà que aquestes funcions ja són definitives, i que les que resten per repartir les manté el batlle i s'acabaran de delegar en funció dels possibles pactes amb altres grups municipals que hi pugui haver. El fet que no s'hagin repartit les carteres de Cultura, Urbanisme o Governació pot donar pistes en aquest sentit. També queden pendents les de Turisme i Platges, que podrien recalar en el representant de l'AVP. 

De totes maneres, el reglament no estableix un límit per repartir aquestes funcions, que podria seguir ostentant el batlle. La llei sí que fixa una data límit per fer el ple del cartipàs, que és el 29 de juliol. Com que al Vendrell hi ha la Festa Major de Santa Anna, el consistori preveu celebrar aquest ple, on es fixen aspectes com el règim de dedicació i les retribucions, durant la primera quinzena del mes. L'Ajuntament de Calafell celebra aquest ple aquest mateix dijous 27 de juny.

Altres notícies relacionades: