El Grup de Teatre Inestable del Vendrell.

'Almenys no és Nadal' tanca la programació del Temporada del Vendrell

L'obra del Grup de Teatre Inestable s'avança una hora per les restriccions

La programació del Temporada de tardor del Vendrell arriba al final amb l'obra 'Almenys no és Nadal' que es representarà el dissabte 12 de desembre al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). L'obra del Grup de Teatre Inestable del Vendrell s'avança una hora i es farà a les 19.30 hores, per les restriccions que hi ha vigents pel coronavirus, com ara el toc de queda.

L'obra es basa en dues dones, la Sofia i l'Encarna, que comparteixen habitació en una residència i passen els dies encarant-se a un món que, entre la proximitat de la mort i la persistència de la vida, encara volen fer seu.

L'Encarna inventa les visites d'un fill que no ve mai, mentre la Sofia l'ajuda a mantenir una ficció que també la reconcilia amb la debilitat del món i amb l'absència dels seus. Tot canvia quan el fill de l'Encarna la visita de veritat. Tots els que ja tinguin entrades per aquesta obra i no puguin assistir per les limitacions de mobilitat, poden sol·licitar la devolució de l'import al telèfon 689 26 97 67 o al correu hola@temporada.cat