Metges aplaudint.

L'Hospital del Vendrell dona la primera alta d'un positiu per coronavirus

Es tracta d'un pacient de 46 anys

L'Hospital del Vendrell  ha donat a conèixer aquest dimarts 24 de març una de les millors notícies. Amb una piulada a les xarxes socials i una fotografia més que emocionant on es veuen diversos sanitaris aplaudint, el centre ha explicat que avui s'ha donat la primera alta per curació de cornovirus. Es tracta de'n Jaime, un home de 46 anys que a dos quarts de cinc de la tarda sortia per la porta de l'hospital on ha passat les darreres setmanes tractant-se de la virulenta Covid-19.

En concret, l'home havia passat deu dies ingressat en tractament per coronavirus i amb aquesta alta es converteix en el primer penedesenc curat.

Els casos confirmats aquest dimarts a Tarragona

Aquesta bona notícia arriba quan s'han donat a conèixer les darreres dades oficials de casos positius per coronavirus al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. El Departament de Salut ha informat que en les últimes hores s'han confirmat 37 positius més, els quals fan pujar el recompte a 228. Com a dada positiva, no hi ha hagut més víctimes mortals i es mantenen els 5 morts.