Gisela Arbós, a la plaça de les Moreres del Vendrell.

Antifrau investiga la gestió de la zona blava del Vendrell

Som Poble-ERC va posar en coneixement dels principals funcionaris del consistori suposades irregularitats

L'Oficina Antifrau ha iniciat una investigació sobre la gestió de la zona blava del Vendrell per part de l'empresa Parven 93. Així, segons ha explicat Som Poble-ERC, s'ha requerit informació sobre la qüestió a l'Ajuntament vendrellenc, després que la formació posés en coneixement dels principals funcionaris del consistori suposades irregularitats.

Els funcionaris —Secretaria, Interventor i Cap de Serveis Jurídics— van emetre un informe conjunt, confirmant la denúncia de Som Poble-ERC i posant els fets en coneixement de la Fiscalia. En aquest sentit, els republicans van denunciar que «l'administrador de l'empresa hauria falsificat una certificació d'una acta d'una junta general que, en realitat, no s'hauria celebrat».

Així mateix, segons Som Poble-ERC també s'ha demanat la convocatòria urgent d’una Junta General de Parven 93 per «adoptar les decisions que s’estimin escaients als efectes de depurar responsabilitats».

Som Poble-ERC lamenta la falta d'explicacions per part del govern municipal

Els republicans han recordat que han fet diverses denúncies sobre la relació de l'Ajuntament del Vendrell i Parven 93 per les zones blaves en dos aparcaments del municipi, ubicats al carrer Cerdanya i a la plaça de les Moreres de Coma-ruga respectivament. Tot i això, Som Poble-ERC no ha rebut explicacions del govern municipal.

Segons els republicans, en les darreres setmanes s'ha eliminat la zona blava, un fet que, segons asseguren, demostra la situació d'«il·legalitat» que s'ha permès durant anys.