L'Arboç s'omple d'activitats esportives durant el juliol

'L'Arboç es mou' presenta una quinzena d'activitats

L'Ajuntament de l'Arboç ha presentat les activitats de la cinquena edició de 'L'Arboç es mou', un calendari d'activitats esportives que tenen llocs entre els dies 1 i 26 de juliol a tot el municipi. L'objectiu del consistori és «incentivar la pràctica de l'esport i la vida saludable», comptant per això amb professionals de l'esport i entitats esportives del municipi. En les anteriors edicions la iniciativa ha estat molt ben valorada, segons expliquen des de l'Ajuntament.

Per aquest juliol, les activitats programades són molt variades i per a tots els públics. Una de les novetats és el Taller de Meditació que impulsaran des de l'equip de professionals del CAP al Parc de Santa Llúcia. També s'estrenarà aquest any l'activitat anomenada 'Estiraments i mobilitat. Aprenem a estirar-nos', que anirà a càrrec de la fisioterapeuta arbocenca Cristina Rovirosa. Pels amants de la zumba, es faran classes a l'aire lliure al solàrium de les instal·lacions de la piscina coberta d'INACUA.

Altres activitats del programa

La bona rebuda que hi ha hagut en altres edicions pels Jocs d'Aigua han portat als organitzadors a doblar aquesta activitat, que es farà dos dies a la setmana. Al programa d'activitats també destaca la segona edició dels Tallers de Nutrició, a càrrec de l’arbocenca Laura Julià Sevé. Altres activitats programades són iniciació al 'workout', iniciació al 'running', ioga en família, pilates per adults, bàsquet i futbol al carrer, tir amb arc, caminades o pàdel

'L'Arboç es mou' també té un component solidari, ja que els cinc euros que costa la inscripció es destinen íntegrament a l'organització de la quarta Cursa contra el Càncer que es farà el diumenge 6 d'octubre. Tots aquells que s'inscriguin abans del 26 de juny tindran una samarreta tècnica de regal. Les inscripcions es poden fer al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura, a partir del dilluns 17 de juny i mentre durin les activitats. 'L'Arboç es mou' és un programa organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç i finançat pel mateix consistori i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic.

 

També et pot interessar: