La Brigada municipal de l'Arboç fent feines de manteniment en un parc infantil.

L'Arboç contracta quatre peons per fer millores al mobiliari urbà

També faran reparació de voreres i manteniment de zones de joc infantils

L'Ajuntament de l’Arboç ha contractat quatre persones per fer tasques de peons per a la brigada municipal a través del programa Treball i Formació del SOC. Aquestes persones faran treballs de millora, reparació i manteniment del mobiliari urbà del municipi, així com tasques de reparació de voreres i de manteniment de zones de joc infantils. Per a fer els contractes s'ha recorregut a subvencions destinades a fer projectes de millora de l'ocupabilitat, especialment en persones amb dificultats per accedir al mercat laboral.

Tres dels contractats ho són per un període de sis mesos en el marc de les línies PANP i PRGC. La quarta persona contractada ho serà per un període d’un any, en el marc de la línia DONA. La contractació es va fer el dia 28 de desembre passat a través del Consell Comarcal del Baix Penedès. Les persones seleccionades van haver de passar una entrevista presencial i es van tenir en compte diversos factors com la situació de cada família, el nombre de fills, o el temps que aquella persona portava en situació d’atur.

Quinze alumnes finalitzen el curs d'Auxiliar de Magatzem a l’Arboç

Un total de quinze alumnes van finalitzar el desembre el curs d'Auxiliar de Magatzem amb ràdio freqüència i 'picking', que va organitzar la Cambra de Comerç i es va fer a l'Arboç. Des del 14 de novembre, i durant cinc hores al dia, aquests quinze alumnes es van formar per a aquesta feina. El curs va tenir una durada total de 125 hores de formació.

A partir d'aquest mes de gener, l’Arboç acollirà un nou curs de carretoner/a per a persones empadronades al municipi, majors de 30 anys i a l'atur. Tindrà un total de 25 hores repartides de dilluns a divendres, i serà per un màxim de quinze alumnes també. Tots els interessats en aquest darrer curs cal que s’adrecin al SOM L’Arboç, ubicat al carrer Major 37, 1r pis. També poden trucar al telèfon 977 16 71 79 o bé enviar un correu a serveiocupacio@arbocenc.cat.