L'Arboç tornarà a fer la Cursa i Caminada Trail a principis de març

El dia 3 de febrer s'obriran les inscripcions

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat que la seva Cursa i Caminada Trail tornarà aquest 2020 a les seves dates habituals, i es farà el pròxim diumenge 8 de març. Aquesta serà la segona edició organitzada conjuntament des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i el Club Esportiu l'Arboç, i comptarà amb una novetat important, una cursa i caminada de vuit quilòmetres per a corredors que s'inicien en aquesta modalitat.

D'aquesta manera, la Trail de l'Arboç tindrà tres distàncies diferents, de vuit, de tretze i de 21 quilòmetres. L'inici i l'arribada de la cursa serà davant de la Giralda, i es manté el mateix circuit de la cursa del passat 8 de setembre, afegint una distància més curta per donar cabuda a més gent. La Batucada Petafort Percussió s'encarregarà de donar color a l'esdeveniment. Les inscripcions, que s'obriran el pròxim 3 de febrer, es poden fer a través de la pàgina www.athleticevents.net.

 

Certificat de seguretat alimentària pels Cellers Domenys

També relacionat amb l'actualitat de l'interior de la comarca del Baix Penedès, els Cellers Domenys, de Sant Jaume dels Domenys, han rebut un certificat ISO 22000:2005 per la seva bona gestió en matèria de seguretat alimentària. El lliurament del certificat es va fer aquest passat divendres 17 de gener.

Es tracta d’un reconeixement que especifica els rigorosos estàndards que ha de complir un sistema de seguretat alimentària per assegurar la innocuïtat dels processos d'elaboració dels aliments. D'aquesta manera, es garanteixen les millors condicions durant el desenvolupament de tota la cadena alimentària. El president de Cellers Domenys, Magí Baltà, s'ha mostrat «molt satisfet» amb aquesta certificació, que reconeix les bones pràctiques que es realitzen en el celler per tal d'assegurar la qualitat de tots els seus productes.

Baltà ha destacat que aquest «és un pas més en el nostre compromís de vetllar per la seguretat alimentària en tots els nostres processos, una proposta de valor que ens ajuda a enfortir el llaç de confiança amb els nostres clients».