L'Arboç escalfa motors per la Festa Major amb una 'Holi & Foam Party'

També es farà la Nit Jove aquest divendres

L'Arboç s'acosta al quart diumenge d'agost, quan celebra la seva Festa Major, i comencen a arribar alguns actes previs, com el que hi haurà aquest divendres dia 17 a les sis de la tarda a la pista exterior de la sala polivalent, on es farà un 'Holy & Foam Party' per a tots els públics. Amb aquesta festa, des del consistori esperen que els petits i joves puguin passar una tarda refrescant.

La festa seguirà a les onze de la nit, a la sala polivalent, amb una Nit Jove amb sessions musicals dels DJ Dani, Alberto i el Disco Láser Show de Rufino. La festa serà gratuïta i oberta a tothom. Tots dos actes estan organitzats per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i l'Oficina Jove del Baix Penedès.

Tobogan gegant d'aigua i concerts de Festa Major

Des de l'Ajuntament de l'Arboç també han avançat algunes de les activitats que hi haurà durant la Festa Major, destacant el 'Superfestival d'aigua al carrer', amb un tobogan gegant d'aigua de 75 metres de llarg, que farà les delícies dels més petits els dimecres 29 d'agost. Aquest mateix dimecres 29 hi haurà també una festa de l'escuma de colors a la plaça de la Puntaire, així com una sessió de cinema infantil a la fresca.

També es coneixen ja els noms de les nits musicals de la festa. El dia més destacat serà el dissabte 25 d'agost, amb el concert de Celtas Cortos i Doctor Calypso al camp de futbol municipal. El dia anterior, la plaça de la Puntaire acollirà un concert del grup Xeic, mentre que el diumenge 26, al poliesportiu, actuaran la Banda del Coche Rojo i el DJ OGT. D'aquí pocs dies l'Ajuntament de l'Arboç donarà a conèixer el programa complet de la seva Festa Major.