Una edició anterior de la Fira de Cervesa Artesana de l'Arboç.

Les cerveses artesanals catalanes, protagonistes a l'Arboç

Hi prendran part dotze marques de cerveses del país

L'Arboç celebra aquest dissabte 11 de maig la desena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana, que tindrà lloc al carrer Major des de les onze del matí. En total seran presents a l'Arboç dotze expositors de micro cerveses de Catalunya, que permetran degustar les seves varietats de cervesa a tots els que s'acostin a la fira. Junt amb els expositors de cervesa també hi haurà 'food trucks' i parades de menjar.

La fira comptarà també amb actes com una xerrada que farà el col·lectiu Zythos a l'Auditori de Can Rossell a les 18.00 hores sobre el 'Procés d'elaboració de la cervesa casolana'. També s'escollirà la millor cervesa de la fira, valorada per un jurat expert. A les onze de la nit, a la plaça de la Puntaire, hi haurà un concert a càrrec del grup del Vendrell Poison Heart, que fan versions de Ramones, seguit de diversos DJ's locals que s'encarregaran de tancar la festa.

Conclou l'Off Temporada del Vendrell

Per altra banda, aquest divendres 10 de maig es conclou el projecte (Off) Temporada que s'ha fet al Vendrell aquest primer semestre del 2019, que ha consistit en tres obres de petit format que s'han fet al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), amb el públic dalt de l'escenari també. 'Wasted' és l'última d'aquestes propostes, a les 20.30 hores, una obra que parla d'un grup de joves amics que es reuneixen deu anys després que morís un membre del grup.

Una obra íntima, que tracta aspectes com el pas del temps, els records o les il·lusions de la joventut. Com que l'aforament és molt limitat, es recomana fer una reserva prèvia de les localitats, a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977 66 56 84. Aquest cap de setmana també es farà un concert de corals femenines a l'Auditori Pau Casals, el dissabte 11 de maig a les 20.30 hores.  Anirà a càrrec del Cor de Teies de Santpedor i el Cor Itzi de Llorenç del Penedès, dirigit per Roser Esteban, que presentaran un recull de cançons d’estils ben diversos que parlen de dones o que han estat compostes per autores reconegudes.