L'espai que ha habilitat l'Arboç per a fer vacunacions.

L'Arboç habilita una nau per fer vacunacions i proves mèdiques

El municipi presenta un dels riscs de brot més elevat de la demarcació

L'Ajuntament de l'Arboç ha habilitat una nau situada a prop del CAP per poder fer vacunacions i proves mèdiques a partir d'aquest dijous 22 d'octubre. Aquesta nau és propietat de la cadena de supermercats Spar i actualment estava en desús, raó per la qual s'ha signat un conveni per a poder-la usar amb aquesta finalitat.

D'aquesta manera es volen crear circuits diferenciats per la campanya de vacunacions contra la grip —que comença aquest mateix mes— i les proves PCR per detectar casos de coronavirus. La intenció és que s'evitin aglomeracions. El consistori ha aportat els recursos per a l'adequació de l'espai, mentre que el Consorci Sanitari de Santa Tecla hi aporta els professionals i es fa càrrec de la neteja i desinfecció.

Risc de brot molt elevat

Actualment, l'augment de contagis de Covid-19 és notori al municipi. L'alcalde, Joan Sans, ha fet una crida a la responsabilitat dels ciutadans, ja que actualment l'Arboç és un dels municipis amb un risc de brot més elevat de la demarcació (2.103 punts), amb 47 positius detectats en només set dies.