Presentació del servei 'Bon dia' a l'Arboç.

L'Arboç implementa el servei 'Bon dia' de trucades a la gent gran que viu sola

Ja s'ha enviat una carta a totes les llars informant del servei

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat que aquest octubre ha posat en marxa el servei 'Bon dia', d'atenció als més grans de 75 anys. La iniciativa està coordinada pel consistori, el CAP, els Serveis Socials del Consell Comarcal i Càritas Parroquial.

Aquest dimecres es va fer la presentació del servei, que és totalment gratuït, i que vol vetllar pel benestar de la gent gran. Per això, totes les persones interessades rebran com a mínim una trucada a la setmana per comprovar que tot està bé i fer algun recordatori.

Necessitats detectades durant la pandèmia

El servei va a càrrec de voluntaris que han rebut una formació específica i continuada. Des de l'Ajuntament han decidit implementar-lo per les necessitats detectades entre aquest col·lectiu durant la pandèmia. Remarquen que «sentir-se acompanyat és important i dona qualitat de vida sempre, amb confinament o sense».

La regidoria de Serveis Socials ha enviat una carta a totes les llars informant d'aquest servei i aviat començaran les trucades. El 'Bon dia' ja funciona en altres ajuntaments com els de la Bisbal del Penedès o Calafell.