El parc de Santa Llúcia de l'Arboç.

L'Arboç millorarà la il·luminació i la flora al Parc de Santa Llúcia

Ha estat la proposta més votada per al nucli antic als pressupostos participatius

Un total de 289 arbocencs han pres part a la votació dels pressupostos participatius del 2021, per decidir el destí de 50.000 euros del pressupost municipal. Enguany s'havien d'escollir dues propostes, una per al nucli antic i una altra per a la resta del municipi.

Les propostes guanyadores

La proposta guanyadora del nucli antic ha estat la de fer millores a la il·luminació i la flora del Parc de Santa Llúcia (111 vots). Aquesta actuació té un pressupost previst de 20.000 euros.

Per al conjunt del municipi, la proposta escollida ha estat la de posar una nova porta d'accés a l'escola Sant Julià, tocant al pàrquing. Ha rebut 79 vots i el seu cost estimat és de 15.000 euros. Com que no arriba al total de la partida pressupostada (30.000 euros) es faran les següents tres propostes més votades.

Són acabar el passatge de l'avinguda de Tarragona, posar una tanca a la zona del CAP de la plaça de Catalunya, i posar llum al pipicà del parc de Santa Llúcia. Les votacions es van fer entre els dies 12 i 26 de juliol, amb deu propostes finalistes que es podien seleccionar. Els veïns havien presentat incialment 126 propostes.