Un cubell de la recollida porta a porta de l'Arboç.

L'Arboç modifica l'horari de la recollida porta a porta i anuncia sancions pels incomplidors

També s'ha canviat la ubicació de la deixalleria comarcal al municipi

Canvis en la recollida de residus porta a porta a l'Arboç. El consistori ha anunciat que es modifica, des d'aquest dijous 1 d'octubre, l'horari de la recollida amb l'objectiu de millorar l'eficiència del servei. Ara, aquesta es farà a la franja que va de les 21.00 a les 23.00 hores. La decisió s'ha pres després de consultar amb l'empresa responsable del servei la manera més efectiva perquè els cubells estiguin el mínim temps possible al carrer.

L'Ajuntament ha recordat la importància de reciclar per avançar cap a un municipi més sostenible i ha avisat que els que no respectin les franges per treure els cubells es poden enfrontar a sancions de fins a 150 euros, contemplades a l'Ordenança de Convivència i Civisme. 

Canvi de lloc de la deixalleria

Un altre canvi que s'ha pres respecte a la recollida de residus és el de la ubicació del punt on s'instal·la la deixalleria comarcal al municipi. A partir d'aquest octubre, la deixalleria alternarà mensualment la seva ubicació habitual al darrere del Centre d'Atenció Primària (CAP), amb el descampat del costat de l'antic camp de futbol municipal, al capdavall de l'avinguda de Jacint Verdaguer.

Aquest octubre la deixalleria estarà al darrere del CAP del 5 al 13 d'octubre, mentre que el mes de novembre s'ubicarà al descampat de l'antic camp de futbol municipal, del 2 al 10 de novembre.