La Fira de Cervesa Artesana de l'Arboç.

L'Arboç no para: torna la Fira de Cervesa Artesanal Catalana

Dotze elaboradors cervesers presentaran les seves varietats

Els esdeveniments a l'Arboç no s'aturen. Després d'haver viscut el multitudinari retorn de la Fira Modernista del Penedès, aquest cap de setmana serà el torn de la Fira de Cervesa Artesanal Catalana. Després de dos anys d'aturada forçosa, aquest dissabte 7 de maig es podrà celebrar la dotzena edició d'aquesta fira.

Un petit clàssic ja del món de la cervesa, que està organitzat pel Ball de Diables de l'Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament. De nou, el carrer Major acollirà durant tot el dia una dotzena d'elaboradors de cerveses artesanes. Presentaran les seves varietats, acompanyades de tapes diabòliques, en un ambient molt festiu. 

Entre els elaboradors hi trobem Clandestines de Montferri, Espina de Ferro, Terra Aspra, Beerretans, Rustica Bufona o Ona Artesana. També Seelen, Grenyut, Birra artesana 08, Els Minairons, Flybrew, i Brewery 27 Club. La fira obrirà portes a les onze del matí i es mantindrà fins a les 23.00 hores.

Finalitzarà amb l'habitual sorteig de la panera de cerveses i el premi a la millor cervesa. Una de les novetats serà el tast d'iniciació a les cerveses artesanals, que anirà a càrrec d'Eduard Gutiérrez. Per apuntar-se es pot fer a través d'aquest enllaç.