Un Playmobil gegant, en un comerç de l'Arboç.

L'Arboç s'omple de Playmobils gegants i diorames de Lego amb motiu de l'Enramada

La mostra comptarà enguany amb divuit expositors del Penedès

A una setmana perquè comenci la Mostra de l'Enramada 2021, l'Arboç s'ha omplert de figures Playmobil gegants i diorames de Lego. Es poden trobar als diferents comerços de la vila, així com en edificis municipals.

I és que aquest any la fira arriba acompanyada d'una mostra de col·leccionisme Playmobil i Lego, que es podrà visitar al poliesportiu. Serà un al·licient més per gaudir de nou d'aquesta mostra de la coca enramada que el passat 2020 es va haver de suspendre pel coronavirus.

Més dies i canvi de lloc

L'Ajuntament de l'Arboç ha presentat aquest dijous l'Enramada 2021, que es farà del 22 al 24 d'octubre. La mostra s'allarga un dia més i es trasllada a l'exterior del poliesportiu, una zona més àmplia per evitar aglomeracions. «Estàvem indecisos, però el bon comportament de la pandèmia i la feina que s'ha fet han permès tirar endavant la mostra», ha remarcat Alfons Ribas, regidor de Turisme.

Un total de divuit expositors del Penedès oferiran els seus productes els tres dies que durarà la fira. Hi haurà forners, cellers i allotjaments rurals, sempre prioritzant el producte de proximitat. No faltaran 'show-cookings' com el d'Oriol Pons i Jordi Martínez, o concerts com els de Pemi Rovirosa, The Jazz Attack o el Grup Xaloc.

A la mostra de col·leccionisme Playmobil i Lego s'hi trobaran 800 metres quadrats d'exposició, amb un concurs infantil de diorames. L'entrada tindrà un cost d'un euro, excepte pels menors de dotze anys de l'Arboç, que tindran entrada gratuïta.    

Alfons Ribas i Joan Sans, presentant l'Enramada 2021.
L'Enramada 2021 es fa del 22 al 24 d'octubre. | BP Diari