Foto del puny d'un home i una dona espantada.

L'Arboç organitza un cicle de xerrades contra la violència de gènere

Amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

L'Ajuntament de l'Arboç ha organitzat un cicle de xerrades contra la violència de gènere que tindran lloc aquest mes de novembre. S'han impulsat per commemorar el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre.

La primera xerrada tindrà lloc el dilluns 21 a les 17.30 hores a la Biblioteca Municipal i porta per títol 'Violència digital per a joves'. S'explicaran els diferents tipus de violències masclistes que poden tenir lloc a través de les xarxes socials i com es poden prevenir. L'endemà, l'Auditori Municipal acollirà un taller de dones on es donaran eines per a la prevenció d'aquest tipus de violències.

Ja el dimecres 23 es farà una nova xerrada a la Biblioteca, aquest cop sobre la 'Violència sexual en espais d'oci'. Servirà per revisar els estereotips que recauen sobre les víctimes, els missatges dels mitjans de comunicació o la previsió legal. La darrera xerrada serà el dilluns 28 a l'Auditori Municipal, sobre 'Les violències sexuals infantils'.

Tots els actes estan organitzats per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Arboç.