El grup Doctor Prats.

L'Arboç presenta els concerts de la Festa Major 2021, amb Doctor Prats com a cap de cartell

Les actuacions seran amb el públic assegut i seguint les mesures del Procicat

L'Arboç recupera aquest 2021 la seva Festa Major en honor a Sant Julià, després d'un any d'absència. L'Ajuntament ha començat a revelar els actes que s'inclouran dins la festa, que se celebrarà entre el 20 i el 25 d'agost. Serà una festa adaptada a la normativa anti-Covid

El primer que s'ha anunciat són els concerts de la festa, un apartat on l'Arboç sempre ha estat un referent. La primera nit, la del divendres 20, serà pel Concert Jove que es farà a la plaça de la Puntaire a les 23.00 hores. Els protagonistes seran el grup valencià de versions Allioli.

Concert de Doctor Prats

L'actuació més destacada és la que farà el grup Doctor Prats el dissabte 21 al camp de futbol antic. Es farà a les 22.00 hores i serà l'únic concert en el qual caldrà fer una reserva prèvia. L'endemà, el diumenge 22, serà el torn del grup de versions Star Ways, a la pista exterior del Poliesportiu Municipal a les 22.00 hores.

Aquest mateix emplaçament acollirà el dia 23 l'actuació de l'Orquestra Maravella i el dia 24, la de l'Orquestra Metropol. En ambdós casos, faran un concert de tarda a les 19.30 hores i un altre de nit a les 22.00 hores. L'últim concert serà el del dia 25 a la plaça de la Vila, a càrrec de la Big Band Selvatana, a les 22.00 hores.  

Per complir amb la normativa anti-Covid, tots els concerts seran amb el públic assegut i l'obligatorietat de dur la mascareta posada. Les actuacions finalitzaran a les 0.30 hores, tal com marca la normativa actual. Els pròxims dies, el consistori anirà anunciant altres actes previstos a la festa.