El centre de l'Arboç.

L'Arboç farà un reconeixement a les dones que van fer mascaretes durant el confinament

Sofia Calabozo, del cos de Protecció Civil, llegirà el manifest

L'Arboç farà un reconeixement a les dones que durant el confinament de la passada primavera van cosir mascaretes i bates pels sanitaris de forma voluntària. Es tracta d'un acte programat per aquest dissabte 6 de març amb motiu del Dia Internacional de les Dones

En total seran un grup de 30 dones que rebran aquest reconeixement de la vila, junt amb una mostra d'artesania commemorativa de la ceramista arbocenca Mercè López Coll. L'acte es farà a la Giralda i serà a porta tancada per les mesures anti-Covid vigents, tot i que serà emès per la ràdio i les xarxes socials municipals.

Actes del 8-M

A més del reconeixement, també es farà lectura d'un text escrit per dues dones, en el qual expliquen el que van viure i quins eren els seus sentiments durant aquells dies tan durs del primer confinament. El manifest del Dia de la Dona serà llegit per Sofia Calabozo Ballell, del cos de Protecció Civil de l'Arboç, que fa pocs dies també va ser homenatjat. L'acte està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració de l'Associació de Dones Arbocenques.