Un carrer del nucli antic de l'Arboç.

L'Arboç subvencionarà els emprenedors que reactivin locals buits

El consistori vol fomentar la reobertura de locals comercials

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat una nova línia de subvencions per reactivar l'activitat econòmica al municipi. Es tracta de subvencions per a emprenedors que iniciïn una activitat en un local buit o que en remodelin un d'existent. D'aquesta manera es vol fomentar la recuperació de locals comercials que ara estan tancats. 

Se subvencionaran les llicències d'activitat realitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre d'aquest 2021. El màxim serà de 4.500 euros, en imports que s'atorgaran segons el règim al qual estigui sotmesa l'activitat en qüestió.

L'import màxim no podrà excedir els 600 euros per a la llicència ambiental, ni els 360 euros per a la comunicació prèvia d'obertura. Per a la comunicació prèvia o declaració responsable, se subvencionarà un màxim de 200 euros.

Les podran demanar les persones físiques i jurídiques que iniciïn una activitat en un local del municipi. Aviat s'informarà dels terminis i la documentació necessària per a fer la sol·licitud. L'Ajuntament de l'Arboç ha impulsat diverses subvencions les últimes setmanes per al teixit empresarial local.