L'Arboç fa una nova edició del taller de ceràmica

L'edició de la passada primavera va ser un gran èxit de participació

L'Ajuntament de l'Arboç viurà una nova edició del taller de ceràmica, després de l'èxit de convocatòria i bona acceptació que hi va haver la passada primavera, quan el consistori va organitzar la primera edició d'aquest de ceràmica.  Per facilitar que tothom pugui assistir-hi s’han programat sessions de matí o de tarda. Concretament, el taller podrà fer-se els dijous de les deu a les dotze del migdia o bé els dilluns de les 17.30 a les 19.30 hores.

El taller constarà de vuit sessions i començarà el dijous 11 d’octubre o el dilluns 15 d’octubre. El preu és de quinze euros i les places són limitades. Durant el taller es treballaran diferents tècniques com els calats, els texturats, els modelats, el 'mishima' o la planxa, i les peces modelades pels participants seran cuites en un forn extern i retornades a cada alumne. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 de l’Arboç.

Aquesta és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i finançada pel consistori i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya,  a través del Projecte d’Intervenció Integral al Nucli Antic, o Pla de Barris, del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

Exposició 'Musa-Música' al Vendrell

Per altra banda, aquest divendres dia 5 d'octubre, a les vuit del vespre, tindrà lloc al Museu Deu del Vendrell l’acte inaugural de l'exposició 'Musa – Música', un conjunt d’imatges de la model Clàudia Cascante fetes pel fotògraf Linus Urpí en diferents espais de tres museus vendrellencs, el Museu Deu, el Museu Pau Casals i el Museu Apel·les Fenosa. La sala de les catifes del Museu Deu, les escales del jardí de Vil·la Casals, o les finestres del Museu Fenosa, entre d’altres espais museístics, han estat l’escenari on ha posat aquesta model per ser copsada per la mirada del fotògraf.