Pepet i Marieta.

L'Arboç tanca el cicle 'Dona'm cultura' amb els concerts de Pepet i Marieta i Paco en la luna

Durant sis caps de setmana s'han fet actuacions a diferents punts de la vila

El cicle 'Dona'm Cultura l'Arboç' es tanca aquest cap de setmana amb les dues darreres actuacions. Seran les de Pepet i Marieta i Paco en la luna, que clouran així sis caps de setmana en què la música ha estat la protagonista.  

Pepet i Marieta

Pepet i Marieta actuen el divendres 6 d'agost, a les 21.00 hores, a la plaça de Catalunya. La seva és una proposta que beu de les músiques populars del món, amb lletres descarades i iròniques. Set músics i una barreja de rumba, jota, bolero i ska que no deixarà ningú indiferent.

Paco en la luna

El dissabte dia 7 serà el torn de Paco en la luna, a les 21.00 hores, a la rambla del Ball de Diables. Fran Ortega presentarà a l'Arboç l'espectacle 'Bohemios de etiqueta', on recopila els temes més populars de la seva carrera. Destacaran, com sempre, la seva habilitat per la comèdia i per entretenir els espectadors. 

Per últim, cal recordar que aquest dijous 5 d'agost tindrà lloc a la plaça de Catalunya el concert del grup d'havaneres Balandra. Aquesta actuació es va haver de suspendre el passat dissabte per la pluja. Començarà a les nou del vespre.