Imatge del Fòrum Ciutadà de Priorització de l'Arboç.

Els arbocencs podran votar entre deu propostes dels pressupostos participatius

El Fòrum Ciutadà de Priorització ha fet la selecció definitiva

Els ciutadans de l'Arboç ja saben quines són les deu propostes que poden votar dels pressupostos participatius 2019. El passat dimarts 22 d'octubre, els assistents al Fòrum Ciutadà de Priorització van escollir els deu projectes finalistes, que se sotmetran aviat a votació popular. Del total de 22 propostes que els tècnics municipals havien avalat prèviament, els assistents van triar aquelles dues que van considerar prioritàries, i que es podran votar en una data encara per confirmar. 

Les deu propostes finalistes

Les propostes finalistes són variades, i van des de condicionar els lavabos i vestidors del pavelló, fins a adequar i modernitzar el local Arbosense, passant per adaptar diferents espais del poble a les cadires de rodes, posar cistelles de bàsquet noves, habilitar més espais per a infants, fer un petit rocòdrom a l'escola bressol, o posar un canviador i un desfibril·lador a la biblioteca. També hi ha la de millorar l'enllumenat a la zona de l'estació, fer diferents millores a l'escola bressol, i canviar les seves portes corredisses d'alumini per unes de menys pesades.

Els pròxims dies, l'Ajuntament de l'Arboç anunciarà l'inici del procés de votació, que encara està pendent de confirmar. Les votacions, obertes a tots els empadronats que siguin més grans de setze anys, es podrà fer a través de la plataforma arbocencopina.cat. L'Ajuntament de l’Arboç ha agraït a tots els participants «la implicació en aquest procés de participació ciutadana» i ha convidat els ciutadans a sumar-s'hi a la votació.

 

Concurs d'Instagram de Llorenç

Per altra banda, l'Ajuntament de Llorenç del Penedès ha donat a conèixer els guanyadors del primer concurs d'Instagram de la Festa Major. Andrea Guerra ha obtingut el primer premi, amb una foto que capta un salt del Ball de Bastons en un moment de la cercavila del dijous. Pitu Rovirosa, amb una imatge dels diables des del Portal Nou, ha quedat segon. Els guanyadors s'han endut un val per anar a dinar al restaurant Can Kildo gentilesa del mateix restaurant i un lot de vins i cava cooperatiu cedit per la Cooperativa Agrícola.