Una bicicleta elèctrica de muntanya.

Arriba la 'E-bike Penedès', la primera festa de la bicicleta elèctrica de muntanya

L'esdeveniment combina esport i turisme, amb diferents avituallaments a municipis de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Penedès i els ajuntaments de Sant Jaume dels Domenys, Cunit i la Bisbal del Penedès organitzen aquest diumenge 9 de maig la primera edició de la 'E-bike Penedès', un recorregut turístic per la comarca que es farà amb bicicleta elèctrica de muntanya.

L'esdeveniment vol combinar l'esport amb el turisme, i s'ha impulsat conjuntament amb diferents empreses del territori, com són Avgvstvs Fòrum, Tòrclum, els Cellers Domenys, l'Hotel Adia de Cunit i l'associació Terra i Taula.  

Cinc hores per completar el recorregut

«Es tracta d'una sortida no competitiva que començarà a Cunit i passarà per Sant Jaume, la Bisbal i els cellers Avgvstvs Fòrum del Vendrell, abans d'acabar de nou a Cunit, a l'Hotel Adia», ha explicat el conseller de Turisme, Jaume Casañas. Els participants poden escollir el recorregut que vulguin i tenen cinc hores per completar-lo. A cada poble hi ha un avituallament on s'oferiran tastos i degustacions.

Casañas ha remarcat que la bicicleta elèctrica de muntanya «està agafant molta força i cada cop és usada per més gent», però ha afegit que també poden participar persones que vagin amb una bicicleta normal. Les inscripcions, de fet, ja estan tancades, i s'han inscrit 270 participants. L'èxit de la convocatòria ha dut els organitzadors a avançar que el pròxim any l'esdeveniment durarà dos dies.