Ball a l'Asociación Cultural Extremadura del Vendrell.

L'Asociación Cultural Extremadura El Vendrell celebra el seu aniversari

S'ha presentat un Vi d'Honor pels 37 anys

L'Asociación Cultural Extremadura El Vendrell commemora aquest mes d'octubre els seus 37 anys de vida. Ho fa amb diversos actes que també serveixen per celebrar el Dia d'Extremadura. Aquest passat dissabte, es va presentar un 'Vi d'Honor 37 anys', en un acte que va comptar amb diferents autoritats i representants d'altres entitats locals.

L'acte va servir per fer un reconeixement a les víctimes mortals que ha deixat la Covid-19 i als seus familiars, mentre sonava l'himne de l'associació. El diumenge el protagonisme va ser pels grups de dansa, amb actuacions d'Alborada Flamenca, el Coro Rociero Jara y Retama i Coros y Danzas Raices Extremeñas.

El president de l'associació, Juanka Fuentes, es va mostrar satisfet de poder «respirar de nou la cultura i el folklore de la nostra terra». Fuentes va expressar la necessitat de «compartir-ho amb la resta de vilatans, amb una visió d'il·lusió i d'esperança» després dels mesos de pandèmia.

Dos mesos d'activitats

L'entitat vendrellenca, que va ser fundada el 24 d'octubre del 1984, compta amb un total de 220 famílies. Per a commemorar l'aniversari s'han preparat diverses activitats, que van tenir el tret de sortida amb el pregó que va fer Elisabeth Gómez

Altres activitats programades són la 'Castañada con Barragán' del 31 d'octubre o l'actuació d'Alma Duet el 21 de novembre. El 12 de desembre es farà el tradicional dinar de 'Migas extremeñas', per acabar el 18 de desembre amb un festival nadalenc.