Pau Casals tocant el violoncel.

L'Associació Musical Pau Casals renova la seva junta directiva

Joan Miró és el nou president de l'entitat

L'Associació Musical Pau Casals del Vendrell ha renovat la seva junta directiva, després que el passat divendres 6 de març celebrés la seva assemblea anual. Durant l'assemblea, es va presentar l'informe de gestió, els comptes anuals i el pressupost per al 2020, alhora que es renovava la junta per als pròxims cinc anys. La nova junta està formada per un total de deu persones que procedeixen de diferents àmbits professionals, molts dels quals estan lligats a entitats de la ciutat.

Així, el nou president de l'Associació Pau Casals és Joan Miró, mentre que Magda Gual ocupa la vicepresidència, Josep Maria Rovirosa és el secretari, Josep Maria Porta és el tresorer, i Tomas Bohinc, Ramon Calsada, Ignasi Carbonell, Anton Català, Soledad Cuenca i Joan J. Gisbert són els vocals. El nou equip té l'objectiu, segons han apuntat, de reforçar les sinergies amb les altres entitats i també la comunicació de les activitats que es facin, per arribar a més gent i augmentar el nombre de socis.

 

Un any important per treballar amb les altres entitats

Segons ha apuntat el seu nou president, Joan Miró, «dirigir l'Associació avui, és un repte important i, alhora, una oportunitat irrepetible que cal saber aprofitar». Per l'associació, aquest any en què se celebra la Capitalitat de la Cultura Catalana, i que es commemora el centenari de l'Orquestra Pau Casals, i el 70è aniversari  de l'inici dels Festivals Pau Casals a Prada de Conflent, és el moment «de treballar colze amb colze amb la Fundació Pau Casals i l'Ajuntament, en una 'taula de tres potes'».

L'assemblea d'aquest passat divendres va finalitzar amb un recital de piano i violoncel, que va anar a càrrec de Daniel Blanc (piano) i Romain Garioud (violoncel). A més a més, els assistents a l'acte van poder fer una aportació per al projecte Fem Pinya que impulsen els Nens del Vendrell, en favor de les beques per a menjador escolar al Vendrell.