L'obra 'Madre Coraje', d'Atalaya Teatro.

Atalaya Teatro porta al Tàg del Vendrell la premiada 'Madre coraje'

La companyia ja va interpretar 'El rey Lear' al teatre vendrellenc

El Temporada de tardor porta aquest dissabte 13 de novembre al Vendrell tot un clàssic, l'obra 'Madre Coraje' de Bertolt Brecht. La companyia Atalaya Teatro serà l'encarregada de fer reviure aquesta història a l'escenari del Teatre Àngel Guimerà (Tàg), a partir de les 20.00 hores.

Atalaya Teatro és una companyia que es dedica a recuperar obres clàssiques del teatre. No serà el primer cop que visiten el Tàg del Vendrell, ja que anys enrere van interpretar-hi l'obra 'El rey Lear'.

L'obra d'aquest dissabte explica la història d'Anna Fierling, una venedora de quincalla coneguda amb el nom de 'Madre Coraje'. Oportunista i cínica, va d'un territori a un altre en plena guerra, canviant de bandera. Sempre amb la meta de sobreviure, lucrar-se amb la guerra i protegir els seus fills.

La peça presenta un debat entre la defensa a ultrança de la família i els interessos comercials, en una clara metàfora de la societat actual. Amb aquesta obra, Atalaya Teatro ha rebut nombrosos premis, així com vuit nominacions als Premis Max d'Arts Escèniques. Les entrades es poden comprar a la web del Temporada o de forma presencial a la recepció de l'Escola de Música els divendres al matí.