Imatge del parc logístic que Panattoni està desenvolupant a la Bisbal del Penedès.

Avança a la Bisbal del Penedès el parc logístic privat de lloguer més gran del país

El promotor immobiliari Panattoni ha començat les obres de la segona nau

El promotor immobiliari Panattoni continua endavant amb el seu projecte de parc logístic a la Bisbal del Penedès. Després de quedar-se amb la nau que tenia El Corte Inglés i llogar-lo a la firma logística Naeko, ara ha començat les obres del segon edifici. Aquesta nau tindrà 66.430 metres quadrats, dels quals 61.400 seran de magatzem i la resta per a oficines.

Hi haurà 84 molls de càrrega i descàrrega, amb un espai de maniobra de camions de 35 metres de llargada i onze d'alçada. El projecte Panattoni Park Tarragona s'ha de complementar més endavant amb una tercera nau de 39.335 metres quadrats. D'aquesta manera es crearà el parc logístic privat de lloguer més gran de Catalunya.

«Un lloc privilegiat»

Des de Panattoni ressalten que el polígon bisbalenc se situa a la intersecció de l'AP-7 i l'AP-2. També es troba a només 25 minuts del Port de Tarragona i a 45 del de Barcelona, amb el qual afirmen que és un lloc «privilegiat». En un comunicat, la companyia detalla que el parc inclourà 500 vehicles amb tretze carregadors per a cotxes elèctrics.

El director general de Panattoni a Espanya i Portugal, Gustavo Cardozo, confia atraure empreses logístiques al parc. Empreses «que necessitin servir ràpidament a la península Ibèrica i a altres països del sud d'Europa», afegeix.