Frame del vídeo de promoció turística del Baix Penedès per l'estiu del 2020.

'Baix Penedès, et toca!', la campanya per posicionar turísticament la comarca aquest estiu

El Consell Comarcal ha fet un vídeo amb els atractius que té la comarca

L'estiu del 2020 es preveu com el més atípic en moltes dècades. La crisi del coronavirus farà disminuir notablement el turisme estranger, i provocarà que la majoria opti per fer un turisme de proximitat, redescobrint l'entorn més proper. En aquest context, el Consell Comarcal del Baix Penedès ha impulsat una campanya de promoció turística per posicionar-se de cara a aquest estiu.

Vídeo amb els diferents atractius

La campanya porta per nom 'Baix Penedès, et toca!', i consta d'un vídeo promocional on es mostren els diferents atractius que té la comarca, des de la serralada del Montmell, fins a les platges dels municipis de costa, sense oblidar el patrimoni, el paisatge, la gastronomia o la cultura. La campanya s'enfoca al turisme familiar, esportiu i de lleure, majoritàriament de proximitat, alhora que anima els baixpenedesencs a tornar a descobrir el seu entorn.

El conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha destacat la importància de promocionar el Baix Penedès com a «destinació turística segura i poc massificada entre el públic familiar de proximitat, per aconseguir convertir la propera campanya turística en la més normal possible».