El Baix Penedès ofereix paquets turístics pel cap de setmana del Carnaval

S'ofereixen estades de dues nits amb dinar i sopar a Cunit, Calafell i el Vendrell

El Vendrell, Calafell i Cunit segueixen amb la seva estratègia de coordinar els Carnavals dels tres municipis i fer una promoció conjunta, amb un complement turístic que s'ha impulsat junt amb el Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès. Es tracta d'uns paquets turístics pel cap de setmana del Carnaval (1-3 març) en els quals s'hi inclouen dues nits d'hotel amb els seus esmorzars, el dinar i el sopar del dissabte, i una entrada per la discoteca Vips de Calafell. Tot , per 130 euros la persona.

«L'objectiu és que la gent que vingui a veure alguna de les rues de Carnaval no marxi, i pugui gaudir de tot el cap de setmana a la comarca», ha explicat la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Serramià. Durant el Carnaval, els tres municipis de la costa del Baix Penedès reben molta afluència de visitants, que poden ser «de l'interior del Penedès, de l'àrea metropolitana o, fins i tot, de llocs com França», ha apuntat Jaume Casañas, regidor de Turisme de Cunit.

Atraure visitants de diferents punts de l'estat

Amb aquests paquets es vol que els visitants allarguin la seva estada durant tot el cap de setmana, i també es busca atraure gent d'altres punts, com ara Navarra o l'Aragó. Tot plegat ha d'ajudar «a lluitar per desestacionalitzar el turisme», ha afegit Maite González, regidora de Turisme de Calafell. Des del Gremi d'Hostaleria s'ha apuntat que ja es treballa en altres paquets de cara a la primavera, i s'ha animat els establiments de restauració que no són de l'entitat que s'hi sumin.

Els hotels que formen part d'aquesta promoció de cara al Carnaval del Penedès Marítim són el Nuba (Coma-ruga), el Miramar (Calafell), l'Adia (Cunit) i el Don Pelayo (l'Arboç). Entre els restaurants que es poden escollir per menjar hi ha l'Ancora 2 del Vendrell, el Kursaal, Las Brasas, el Petit Duval, el Pa Torrat o l'Ancora 1 de Calafell, i l'Arrosseria de Cunit, entre d'altres. Els paquets s'ofereixen a través del tour operador Calafell Evasion, i seran promocionats pels consistoris, el Consell Comarcal i el Consorci d'Enoturisme Penedès.      

També et pot interessar:

Pugen les subvencions per a carrosses i comparses al Carnaval del Vendrell.