urv

El Baix Penedès impulsa la primera Fira de l'Ocupació i l'Emprenedoria

Tindrà lloc el 10 de març a l'Hotel Nuba de Coma-ruga

El Consell Comarcal del Baix Penedès, a través de la Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès (XOBP) i junt amb els altres ajuntaments que tenen el seu propi Servei d'Ocupació, impulsa pel pròxim dimarts 10 de març la primera Fira de l'Ocupació i l'Emprenedoria del Baix Penedès. L'esdeveniment, que es farà a l'Hotel Nuba de Coma-ruga a partir de les 09.30 hores, servirà per posar en contacte ciutadans, empreses i serveis d'ocupació.

Per aquest motiu, els tècnics dels diferents serveis d'ocupació de la comarca seran presents a la fira per orientar les persones i derivar-les allà on els correspongui, sigui per fer tallers, formació o rebre qualsevol mena d'assessorament. La fira compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Tarragona i la Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès, així com l'Eina del Vendrell i els catorze municipis de la comarca.

Més de 25 empreses a la fira

Des de l'organització han apuntat que s'espera que hi prenguin part més de 25 empreses, amb l'objectiu de gestionar més de 400 ofertes de feina de la zona, a més de tallers i conferències. Un altre servei que s'oferirà serà un assessorament per a les persones emprenedores que vulguin obrir un negoci. Per facilitar la participació, s'habilitarà un servei de bus gratuït per traslladar els ciutadans de tots els municipis. Per apuntar-se cal omplir el formulari en aquest enllaç.

La FEGP segueix apostant pel projecte Integra'ls

També relacionat amb l'ocupació, la seu de Vilanova de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) va acollir aquest dimarts 25 de febrer una reunió entre les entitats impulsores del projecte Integra'ls, que ofereix formació i ocupació laboral a persones amb risc d'exclusió, discapacitat o menors de 26 anys. La trobada va servir perquè la FEGP refermés el seu compromís amb el projecte. Des que es va impulsar la tardor del 2018, Integra'ls ha atès un total de 57 persones, de les quals disset han estat inserides de forma directa al mercat laboral.