El Castell de Calafell, il·luminat de rosa.

El Baix Penedès renova la web de turisme per donar més visibilitat a la comarca

Vol ser una eina per planificar vacances i estades

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquest dimarts 29 de desembre la nova web de turisme elaborada mitjançant una subvenció de la Diputació de Tarragona. Tal com ha explicat el conseller de Turisme, Jaume Casañas, la pàgina s'ha renovat «al 200%» per mostrar «tot el que es pot trobar al Baix Penedès».

La nova web ha estat confeccionada per l'empresa Morethansites i s'ha mirat de remarcar aspectes com la gastronomia, el paisatge, el patrimoni, la cultura, l'esport, els allotjaments i l'enoturisme. En aquest sentit, destaca que hi ha un apartat on es detallen els productors de quilòmetre zero i un altre on es pot consultar l'agenda cultural.

Escoltar el territori

«Amb aquesta web hem escoltat el que ens demanava la gent de la comarca que treballa i viu del turisme, amb l'objectiu de fer un primer pas per sortir de la invisibilitat en la qual ens trobem sovint», ha remarcat Jaume Casañas. La web s'anirà actualitzant periòdicament, per oferir així una eina a tots aquells que vulguin planificar estades o vacances a la comarca. Fa una setmana, el Consell Comarcal també va presentar el nou vídeo per posicionar la comarca durant l'hivern.