Baix Penedès amb el Sàhara impulsa l'activitat 'Nit d'estels' durant l'estiu

Part dels beneficis es destinen a projectes socials de cooperació

L'entitat Baix Penedès amb el Sàhara impulsa tots els dissabtes d'aquest estiu l'activitat 'Nit d'estels', que fins al moment està tenint molt bona rebuda. Aquesta és una iniciativa que es fa al costat del Castell de Calafell i que consisteix en una vetllada en la qual s'expliquen curiositats del cel i de les estrelles, d'una manera amena i entretinguda. L'activitat es completa amb un sopar que es fa a Cal Talleret.

La 'Nit d'estel' es va posar en marxa a la primavera i s'ha mantingut durant els dissabtes de l'estiu. Té un cost de quinze euros per persona, amb reserva prèvia que cal fer al telèfon 644 744 729. Des de l'Associació Baix Penedès amb el Sàhara han explicat que part dels beneficis que s'obtenen amb aquesta activitat es destinen a projectes de cooperació. Aquesta entitat acull cada estiu nens i nenes sahrauís, a través de famílies de la comarca, en una acció que desenvolupen des de fa anys.

Les Nits al Castell

També relacionat amb les activitats d'estiu al Castell de Calafell, el 17 d'agost començarà el cicle de les 'Nits al Castell', una aposta ineludible de l'agost calafellenc, centrada en la música jazz i altres gèneres emparentats. Ericah Lein Group actua el dia 17 d'agost a les 22.30 hores per obrir el cicle, mentre que la formació Love It ho fa el dissabte 24, i la Companyia Wirdamur, el dissabte 31.

El cicle es completa amb un espectacle de música medieval que té lloc durant la celebració del Mercat Medieval, i amb un concert amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que enguany es dedicarà a grans èxits internacionals traduïts al català. Les entrades per a les Nits al Castell tenen un preu de sis euros, excepte el concert de la Diada, que és gratuït, i poden comprar-se anticipadament a la taquilla del Castell durant l’horari d’obertura del monument.