Un polígon de Banyeres del Penedès

Els 'botellons' multitudinaris a Banyeres del Penedès amaguen carreres il·legals de cotxes

L'alcalde del municipi ho ha denunciat | S'han posat barreres de formigó per impedir l'accés al polígon

La festa il·legal en un polígon de Banyeres del Penedès amagava un altre fet. Així ho ha indicat l'Ajuntament del municipi del Baix Penedès, en denunciar que es fan carreres il·legals de cotxes d'alta gamma en aquests 'botellons' multitudinaris. 

En conseqüència d'aquests fets i amb motiu de les festes patronals, el consistori ha pres una ràpida decisió. S'han posat barreres de formigó per impedir l'accés al polígon de Banyeres, perquè temen que s'aprofitin aquests dies festius per reincidir.

Durant l'actuació, els Mossos d'Esquadra van denunciar diversos assistents per delictes contra el trànsit i contra la Llei de Seguretat Ciutadana. L'operatiu va durar unes hores per aconseguir desallotjar tothom, però finalment no es va detenir a ningú. 

L'alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, ha assegurat en declaracions a Catalunya Ràdio que «molts no són ni de la comarca, vénen de Barcelona amb cotxes d'alta gamma i estan molt ben organitzats».

Els participants en la carrera il·legal s'avisen entre ells davant l'arribada dels Mossos d'Esquadra, segons el batlle. També indica que es dissolen fins que se'n van per tornar una altra vegada quan no hi hagi policia.