Els barbuts del Vendrell preparen el seu 26è sopar amb energies renovades

El quart de segle de l'esdeveniment va significar el relleu en la comissió

Agafant com a referència la festivitat onomàstica de Sant Fructuós, com és habitual, els barbuts del Vendrell s'encaminen ja cap al seu 26è sopar, que se celebrarà el dilluns 21 de gener, en un lloc, com sempre, secret. La comissió que s'encarrega d'organitzar el sopar ha fet una crida a tots els que vulguin participar en el sopar, recordant que només hi ha tres requisits que cal complir.

El primer, i indispensable, és tenir barba, «qualsevol barba és vàlida», asseguren. En segon lloc, cal tenir «sentit de l’humor, un bon barbut ha de saber gaudir del seu propi somriure, ja que riure és una virtut que afavoreix la bellesa del pèl», destaquen des de la comissió.  Per últim, és necessari «tenir moltes ganes de passar-s’ho d’allò més bé i gaudir d’una vetllada agradable entre pèls».

Inscripcions fins al 17 de gener

Les inscripcions per poder ser al sopar es poden fer fins al 17 de gener per tres vies, a la Casa Regina, a l'establiment Font Belau o a través de transferència bancària. La convocatòria és el dilluns 21 de gener, a tres quarts de nou del vespre, a la plaça Nova. No faltarà la cercavila amb els grallers barbuts, com a prèvia al desplaçament al restaurant que s'ha escollit per aquest any, que no es descobreix fins a l'últim moment. En 25 anys, no han repetit emplaçament dins el terme del Vendrell.

Nova comissió organitzadora

L'edició número 26 del sopar dels barbuts ha suposat un canvi en la comissió organitzadora, amb l'entrada de sang jove. La comissió que ho havia fet des del primer any, formada per Jaume Pau Cañas, Jordi Inglès 'Bero', Joan Ramon Ivern, Benjamí Vidal, Joan Carles Guitart i Josep Maria Benito, va decidir donar el relleu un cop completat el primer segle d'existència de l'esdeveniment. Ara, gaudiran d'aquesta festa que es va encetar l'any 1994 com uns barbuts més que són.