L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès es prepara per arrencar la ‘Bisbal Experience’

Tastos, demostracions i tallers ompliran els establiments de la Bisbal del 28 de maig al 6 de juny

Del 28 de maig  al 6 de juny, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha preparat una nova experiència que no deixarà indiferent a ningú.

Sota el nom de ‘Bisbal Experience’, la nova campanya pretén promoure el teixit comercial local, fidelitzar els clients i donar a conèixer el comerç, els bars i restaurants i les empreses de serveis bisbalenques arreu de la comarca. 

És per això que, durant 10 dies, la Bisbal del Penedès oferirà tota classe d’activitats exclusives com  tastos, demostracions i  tallers, totes organitzades pels establiments comercials i professionals bisbalencs. A més a més, per donar-li el toc musical a l'experiència, durant la campanya els alumnes de l’Escola Municipal de Música faran actuacions musicals en directe en diferents punts del municipi. 

Per participar-hi, i amb l’objectiu de controlar l’aforament i respectar les mesures de seguretat, només caldrà que els usuaris formalitzin prèviament la seva inscripció a l’activitat. 

A partir del  21 de maig ja podreu consultar totes les  experiències disponibles i els establiments participants en el web de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i inscriure-us a les activitats que més us agradin.

Hi haurà experiències gratuïtes i d'altres que seran a canvi d'una  petita aportació  per tal d'assolir els costos dels tastos. En finalitzar, totes les persones assistents a les experiències rebran un obsequi per la seva participació en les activitats.

Noves eines de comunicació als establiments bisbalencs

Aquesta nova campanya de  dinamització comercial  ha estat promoguda per la Regidoria de Comerç juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona que, per tal de millorar el posicionament la seva visibilitat a  Internet dels establiments bisbalencs, va engegar una formació centrada en Google Business i Whatsapp Business. 

En aquest sentit, Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès, s’ha mostrat satisfeta amb l’acollida de les accions «perquè de nou hem tingut una bona resposta per part dels comerços i establiments bisbalencs, que estan participant en la  formació i que estan treballant en les seves experiències amb molta il·lusió. Això ens anima a seguir treballant en aquesta línia, aportant eines i noves iniciatives  als nostres professionals perquè puguin mantenir els seus negocis i fer-los créixer».

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha comentat que «és necessari que després de la pandèmia  les activitats tornin a reconnectar amb els seus clients. Els negocis de la Bisbal són únics per la qualitat del producte o del servei que ofereixen, però també per les persones que hi ha al darrere dels taulells que donen vida al poble». 

Fent una valoració general de les accions realitzades amb els establiments locals durant l’any, Roigé recorda que «per Nadal vam estar treballant amb Instagram, ara treballem amb aquestes eines i, si la resposta continua sent tan bona, tenim previstes noves accions per potenciar i fomentar el comerç local».

De moment, la  Bisbal del Penedès es prepara per viure la ‘Bisbal Experience’, que segons les paraules de la presidenta de la Cambra de Comerç «vol descobrir un comerç, una restauració i unes empreses de serveis locals actives i vives amb experiències autèntiques i inoblidables».