El local social de Can Gordei.

La Bisbal del Penedès adjudica les obres d'ampliació del local social de Can Gordei

També s'ha fet un contracte de neteja de les instal·lacions municipals

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat de forma provisional l'adjudicació de les obres d'ampliació i reforma del local social de Can Gordei, així com de les obres de construcció de la rampa d'accés a la pista esportiva. L'empresa ha de presentar ara la documentació justificativa per poder procedir a l'adjudicació definitiva.

Les obres contemplen la construcció de dues sales polivalents que, si calgués, es podrien unir. Podran ser usades tant per l'associació de veïns, com pel bar o pel consistori. També s'ha projectat la construcció d'una rampa d'accés a la pista esportiva, per la qual cosa s'enderrocarà l'escala existent. Les obres compten amb una subvenció del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

Neteja d'instal·lacions municipals

Per altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal també ha aprovat un contracte per al servei de neteja i desinfecció de les instal·lacions municipals, que s'allargarà fins al 31 d'agost. El contracte s'ha adjudicat a una empresa unipersonal de la Bisbal, per un màxim de 664 hores i un import de 13.250 euros.

El contracte inclou la neteja i desinfecció diària de l'escola Ull de Vent, dels locals socials del Priorat i La Miralba, del Racó de la Gent Gran i dels habitatges socials. El consistori ha impulsat aquesta contractació perquè la plaça no s'ha pogut cobrir amb la borsa de treball municipal.