L'obsequi que es dona a la campanya comercial de la Bisbal.

La Bisbal del Penedès llença una campanya per promoure les compres de Nadal al comerç local

Ha estat impulsada per l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Tarragona

'Troba la llum de Nadal' és el nom que porta la campanya impulsada per l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Cambra de Comerç de Tarragona per afavorir les compres de Nadal al comerç local. La campanya, que es farà de l'11 al 19 de desembre, vol premiar la fidelitat dels veïns que comprin a la Bisbal, oferint-los promocions, obsequis i la participació en un sorteig de vals de compra.

Segells a la butlleta

Una trentena de comerços i empreses de serveis del municipi prenen part a la campanya. Quan els clients hi vagin a comprar, podran omplir una butlleta amb els segells de cada establiment. Quan es tinguin cinc segells diferents, podran passar per l'Ajuntament a recollir un obsequi en forma d'estrella lluminosa de Nadal. Tots els que entreguin les butlletes també entraran al sorteig de dos vals de compra de cent euros per adquirir productes o serveis a la Bisbal.

La campanya també tindrà una part que es farà a través d'Instagram, on els comerços aniran mostrant els seus productes, ofertes o promocions amb l'etiqueta #JoComproALaBisbal. L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha destacat que amb la campanya es vol «dinamitzar el teixit comercial del municipi, perquè aquí tenim productes i serveis de proximitat i de molt bona qualitat i que, a més, donen molta vida a la Bisbal».