Les cases dels mestres de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès demana una subvenció per rehabilitar les cases dels mestres

Es preveu destinar l'edifici a habitatge social

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha demanat una subvenció de 20.000 euros a la Diputació de Tarragona amb l'objectiu de rehabilitar l'habitatge conegut com les 'cases dels mestres'. La reforma que s'ha de fer tindrà un cost de 76.746 euros i el projecte, que es va aprovar inicialment a la Junta de Govern del 8 de juliol del 2018, preveu convertir aquest edifici en habitatges socials.

Amb el projecte ja aprovat definitivament, l'Ajuntament bisbalenc ha demanat aquest mes de juny la subvenció de 20.000 euros a la Diputació de Tarragona. Es tracta d'una subvenció que es pot demanar per destinar a inversions en habitatges municipals que s'hagin d'usar amb finalitats socials. L'Ajuntament celebra aquest dissabte 15 de juny en ple d'investidura, que permetrà a Agnès Ferré ser alcaldessa de nou després que guanyés per majoria els comicis del 26 de maig

Comença la temporada a la piscina municipal

L'actualitat a la Bisbal del Penedès també passa per l'inici de la temporada de bany de la piscina municipal, aquest dissabte 15 de juny. Amb motiu de l'obertura, es donaran talls de coca durant tot el dia, gentilesa de l'empresa que s'encarrega del servei de bar. L'horari d'obertura de la piscina serà de les onze del matí a les vuit de la tarda, des del 15 de juny fins a l'11 de setembre. Fins al dia 30 de juny es poden fer servir els abonaments del 2018.

El preu de l’entrada única, a partir de tres anys, és de tres euros. El consistori ofereix diversos abonaments que es poden comprar a les oficines municipals. Així, un abonament de deu entrades costa 22 euros, un de 30 entrades té un cost de 40 euros i un de 60 entrades costa 60 euros. A més a més, s'oferiran els cursets de natació de dilluns a dijous com és habitual. Per sol·licitar més informació, des del consistori conviden a presentar-se a les oficines de la piscina municipal, quan aquesta estigui ja oberta.

També et pot interessar: