Els alumnes de la Bisbal que han rebut el reconeixement al mèrit escolar.

La Bisbal del Penedès entrega reconeixements al mèrit escolar a cinc alumnes

Els guardons distingeixen alumnes bisbalencs que han destacat acadèmicament

La regidoria d'Ensenyament de la Bisbal del Penedès ha entregat els reconeixements al mèrit escolar del curs 2021-2022. Cinc alumnes del municipi han rebut aquest distintiu en un acte que s'ha celebrat a l'auditori del Centre Municipal de Cultura (CMC). 

Els reconeixements al mèrit escolar distingeixen els alumnes bisbalencs que han destacat acadèmicament al llarg del curs. A més de premiar les millors notes de final d'etapa, també serveixen per reconèixer l'esforç, les ganes, l'actitud i el compromís dels alumnes pel seu procés formatiu.

Els escolars que han rebut el reconeixement són Roger Estivill, Pol Míguez, Andrea García, Maria Pallarès i Mary Perucho. Tots han rebut un diploma commemoratiu. A més, els de l'escola Ull de Vent s'han endut un telèfon mòbil i els de l'institut Coster de la Torre, un ordinador portàtil.

L'Ajuntament congela les taxes i els impostos

Encara dins de l'actualitat de la Bisbal, l'Ajuntament ha anunciat que mantindrà congelats els impostos i les taxes el 2023. A més, s'han aprovat bonificacions de l'impost de vehicles pels vehicles elèctrics i híbrids, que ara estan en exposició pública fins al 16 de desembre.