Una saca per a recollir la poda a la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès farà la recollida de poda porta a porta

Els veïns han de sol·licitar el servei prèviament

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha anunciat que a partir d'aquest mes de desembre farà la recollida de poda porta a porta. El servei es prestarà el primer i el tercer divendres de cada mes, que aquest desembre seran els dies 3 i 17.

Per sol·licitar el servei, els veïns interessats hauran de trucar prèviament al telèfon 601 986 892, de dilluns a divendres de les nou a les dues del migdia. Els dilluns també es pot trucar de les quatre a les set de la tarda, o enviar un mail a residus@bisbalpenedes.com. També caldrà recollir una o dues saques per la poda a l'Ajuntament, que s'han de treure al davant de casa la nit abans.  

Incivisme amb els contenidors

Fins ara la Bisbal posava contenidors per deixar la poda en diferents punts del municipi des de la tardor fins a Setmana Santa. El problema és que s'omplien de deixalles de tota mena i de voluminosos. Per acabar amb aquest problema, des del consistori han decidit implantar el model del porta a porta tot l'any.

Pel que fa al servei de recollida de voluminosos, se seguirà fent el primer dilluns no festiu de cada mes. Cal fer la sol·licitud al mateix telèfon o mail que per a la recollida de poda.