Itaca Band.

La Bisbal del Penedès licita la seguretat i el control d'accessos per a la Festa Major

També ha fet el mateix amb el lloguer de cabines sanitàries

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha obert la licitació del servei de seguretat i control d'accessos per als actes de la Festa Major. El termini per presentar al concurs públic finalitza el 17 de juny a les 14.00 hores. La vigència d'aquesta licitació és d'un any amb dues pròrrogues d'un any cadascuna.

L'import total de la licitació és de 4-719 euros i el consistori ha previst un 20% de variació per si cal ampliar horaris. Aquesta variació del 20% pot ser tant a l'alça com a la baixa, segons s'ha puntualitzat des de l'Ajuntament

De la mateixa manera, el consistori ha obert la licitació del lloguer de cabines sanitàries per a les festes dels barris i la festa major. El servei inclou el transport, la instal·lació, el manteniment i el buidatge de les cabines. Seran per a les festes d'estiu de la Plaça, del barri de Baix, de la Riba, la Miralba, l'Ortigós, la Masieta, l'Esplai, Can Gordei i el Priorat.

El termini per presentar-se a la licitació finalitza el 15 de juny a les 14.00 hores i l’import total és de 7.686 euros. En aquesta licitació també es preveu un 20% de variació, a l'alça o a la baixa, per si cal realitzar algun servei extraordinari o ampliar horaris.

Donació a l'escola Ull de Vent

Per altra banda, la Junta de Govern de la Bisbal del Penedès ha aprovat fer una donació de 16.180 euros a l'escola Ull de Vent. La donació és per la compra de material escolar que es va fer el passat curs 2020-2021. Els pròxims dies el centre rebrà el 50% de l'import, mentre l'altra meitat es farà efectiva quan l'escola faci arribant el justificant pertinent.

El consistori paga des de fa quinze anys el material escolar als alumnes d'aquesta escola pública que estan empadronats al municipi. Fins al curs 2019-2020 es feia mitjançant un conveni, una fórmula que ja no es pot usar. Per això ara cal fer aquesta donació quan el centre aporta el justificant de compra.