Un carrer del barri de la Riba de la Bisbal del Penedès.

La Bisbal del Penedès millorarà diferents infraestructures del barri la Riba

S'ha aprovat la redacció del projecte, que es durà a terme el 2022

La Bisbal del Penedès impulsarà un projecte per millorar diferents infraestructures del barri de la Riba. La Junta de Govern Local del passat 1 d'abril va aprovar el contracte menor per a la redacció d'aquest projecte, que farà l'empresa Engiconserveis S.L. per un import de 9.920 euros.

El projecte preveu la renovació de la xarxa d'aigua, ja que les actuals canonades són les més antigues del municipi, la instal·lació d'un enllumenat més eficient (led), i el soterrament de la xarxa de telecomunicacions i de l'enllumenat.

Des del 2007

Agnès Ferré, alcaldessa i responsable d'Urbanisme, ha apuntat que l'Ajuntament té un projecte per fer aquesta inversió «que és anterior al 2007, però que mai es va arribar a dur a terme». Ara, el projecte s'actualitzarà i s'adaptarà a la normativa actual, amb l'objectiu de fer-lo el 2022. Es compta amb una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya (PUOSC) i una altra del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

A la mateixa Junta de Govern Local del passat 1 d'abril es va aprovar també un annex al conveni amb el Consell Comarcal, que inclou una ampliació de l'import destinat a la lluita contra la violència de gènere. L'import total puja ara a 3.600 euros, que es destinaran a finançar actuacions per prevenir la violència de gènere i que promouran els tècnics del Consell Comarcal del Baix Penedès.